Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. DRUTEN - De gemeente Druten gaat eerder bekijken of ze op de goede weg is bij de aanleg van zonnevelden. Dat doet ze al 30 hectare vol zonnepanelen zijn gezet en zeker binnen twee jaar vanaf nu.
  2. ARNHEM - Carnaval valt zondag letterlijk en figuurlijk in het water: door het slechte weer kunnen veel optochten in de regio niet doorgaan. Bekijk in ons overzicht de actuele stand van zaken.
  3. WIJCHEN/DREUMEL – De optochten in Dreumel en Beneden-Leeuwen zijn afgelast. Ook de optochten in Wijchen en Alverna gaan zondag niet door vanwege het ontstuimige weer. Hetzelfde geldt voor de optochten in Beuningen, Ewijk en Winssen.
  4. WEURT/BATENBURG/PUIFLIJK - In de carnavalsoptocht van Puiflijk reden zaterdag noodgedwongen een aantal letterlijk onthoofde wagens mee. Het zijn praalwagens die te hoog werden bevonden vanwege de wind.
  5. MALDEN / DOETINCHEM De carnavalsoptochten in deze regio gingen zaterdagmiddag bijna allemaal door, ondanks de harde wind. Wel was er een aantal optochten dat het zonder grote wagens moest stellen. Zondag blijft de wind stevig doorblazen, waardoor het in sommige plaatsen nog spannend is of en hoe de optochten doorgaan.