Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. ARNHEM – Een dertigjarige man die wordt verdacht van het opsluiten en seksueel misbruiken van een twaalfjarige jongen uit Boven-Leeuwen eind vorig jaar in een leegstaand pand in Wijchen, heeft na zijn aanhouding een poging tot zelfdoding gedaan op het politiebureau in Nijmegen.
  2. BEUNINGEN - Op de A73 bij Beuningen heeft dinsdagmiddag een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. Om een nog onbekende reden reed een bestuurder daar tegen de vangrail.
  3. ARNHEM - Bijna één op de honderd Arnhemmers heeft sinds vorig jaar maart een coronaboete gehad en één op de duizend kreeg een waarschuwing. De stad telt daarmee na de grote steden en gemeenten in het westen van het land de meeste coronabekeuringen.
  4. Vanaf deze week tot 23 april oefent het Nederlandse leger met C-130 Hercules transportvliegtuigen boven Nederland, België en Duitsland. Ook boven Wamel wordt er gevlogen en geoefend met droppings van parachutisten.
  5. HORSSEN - Het is nachtbraken voor de fruittelers in Maas en Waal. Sneeuw- en hagelbuien overdag, vorst in de nacht. Om hun oogst te beschermen staan fruittelers in Maas en Waal deze week tijdens de slaap op scherp voor het vorstalarm.