Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. WEST MAAS EN WAAL - De flink dalende coronacijfers ten spijt, heeft het virus het voorlopig nog niet opgegeven in het westelijk deel van het rivierengebied. In Tiel werden de afgelopen 24 uur drie coronadoden gemeld, terwijl in West Maas en Waal, Druten en West-Betuwe de besmettingscijfers hoog zijn.
  2. ARNHEM – Het valt niet te bewijzen of het nu een 59-jarige man uit Afferden of zijn 21-jarige zoon is geweest die in het donker tot twee keer toe met een laserpen naar een Apache-helikopter van defensie heeft geschenen en de piloot heeft verblind. De rechtbank sprak maandag vader en zoon allebei vrij.
  3. WINSSEN - Een flinke wandeling maken met een warme chocomel, tussendoor een goed gevulde ambachtelijke boerensoep en een meeneemmaaltijd aan het eind. Dat kan het weekend van 6 en 7 februari bij restaurant De Arend in Winssen, als je je inschrijft voor de Boerenloop.
  4. NIJMEGEN - Januari is voor tienduizenden mensen de maand waarin ze alcohol laten staan, om even bij te komen van de feestdagen. Met nog een week te gaan delen deelnemers aan Dry January en IkPas hun ervaringen.
  5. WIJCHEN - Het Hospice in Wijchen, gerund door de Stichting vrijwilligers palliatieve Terminale Zorg Wijchen (VPTZ), krijgt meer financiële zekerheid. De gemeente verleent de instelling vier jaar op rij een subsidie. Tot en met 2023 hoeft de instelling zich daarover nu geen zorgen te maken.