Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. ALVERNA - Braderieën en kermissen waren er al in Alverna, maar een groots opgezette jaarmarkt nog niet. Die komt er nu. Op 31 augustus is het een hele dag markt, met horeca en feest op en rondom het centrale plein in het dorp: ‘Alverna barst los’.
  2. WIJCHEN - De gemeente Wijchen zit in haar maag met een aantal afvalcontainers met een afwijkende maat. Ze kunnen niet worden opgehaald door bepaalde vrachtwagens van de DAR.
  3. DEEST/DOETINCHEM - De eenzame Brandon Faber (26) uit Deest en Mariëlle Brouwer (27) uit Doetinchem zijn deze vrijdag overspoeld met reacties na een oproep op Twitter. In de zoektocht naar vrienden plaatsten zij eerder deze week een bericht op het sociale medium met de hashtag #maatjegezocht, in de hoop een maatje te vinden.
  4. EWIJK - Wie van botsauto's houdt, moet dit jaar op de Ewijkse kermis zijn. ,,We hebben nieuwe wagens. Ze zijn nog maar drie jaar oud, de vorige waren 21 jaar oud’’, zegt Michel de Waard van Bosma's Drive In, exploitant van de autoscooters die dit jaar op de kermis in het Maas en Waalse dorp staan.
  5. BEUNINGEN - Hoe is het om iedere eurocent te moeten omdraaien? Beuningenaar Ricardo Brouwer (28), voor de PvdA actief in de plaatselijke politiek, vroeg het zich af. Afgelopen maandag begon hij aan een week met een uitgemergelde beurs. In plaats van zijn normale weekbudget van ongeveer 200 euro, besloot hij het een week uit te zingen met maar 50 euro.