Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. NIJMEGEN - NEC werkt met een late zege toe naar de play-offs. De Nijmeegse ploeg won woensdagavond in eigen stadion met 2-1 van FC Dordrecht, de hekkensluiter van de eerste divisie. De formatie van trainer Rogier Meijer is zo op de zevende plek geëindigd.
  2. WIJCHEN - Om het niet moeilijker te maken dan noodzakelijk, neemt de gemeente Wijchen de touwtjes in handen bij de aanleg van een pumptrack in Wijchen-West. Die pumptrack, een heuvelachtig parcours van asfalt waarop je kunt crossen, skaten, loopfietsen én steppen, is een initiatief van Wijchenaar Olaf van Kolck.
  3. ARNHEM - Een 38-jarige automobiliste uit Nijmegen die volgens het Openbaar Ministerie zonder licht en onder invloed met een auto door het centrum van Wijchen scheurde 30 januari, wordt vervolgd wegens poging tot doodslag op haar eigen kind, poging doodslag op een agente en vernieling van hekken en fietsenrekken.
  4. Okay, nog een paar jaar, maar dan hebben de meesten van mijn leeftijd, en ikzelf misschien ook, waarschijnlijk wel nieuwe scharnierende onderdelen.
  5. WIJCHEN - Bij sporthal Arcus in Wijchen wordt volgende week een beachvolleybalveld aangelegd. Het geeft volleyballers, maar ook handballers en en badmintonners de mogelijkheid om ondanks corona toch te sporten.