Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. DRUTEN - De brandweer heeft maandagavond een bergje brandend hooi geblust dat was aangestoken langs de Waalbandijk in Druten. De brandweerlieden schoven het met schep en riek het water in en maakten zo vlot een eind aan het vuur.
  2. NIJMEGEN - De 112-storing lijkt, zoals het er op dit moment uitziet, in Gelderland-Zuid rustig te zijn verlopen. Dat meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid.
  3. WIJCHEN - Een motorrijder is maandagmiddag gewond geraakt op de Nieuweweg in Wijchen toen hij tegen een auto botste. De man is naar het ziekenhuis gebracht.
  4. DOETINCHEM/ NIJMEGEN - Brandweerkazernes in de regio zijn voor de gelegenheid allemaal bemand, politiewagens en ambulances rijden zichtbaar rond: de hulpdiensten doen er alles aan om de gevolgen van de storing van alarmlijn 112 te beperken. Wie een noodoproep wil doen, kan bij politiebureaus en brandweerkazernes terecht.
  5. BENEDEN-LEEUWEN - Met het boren van de ‘eerste paal’ in de grond is vandaag in Beneden-Leeuwen begonnen met de bouw van twee grote zonneparken. Eerder deze maand begon ook al de bouw van die in Ewijk, waardoor het nu plotseling hard gaat in het Land van Maas en Waal.