Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. NIJMEGEN - Het werk voor de Dierenambulance Nijmegen (DAN) is zwaar geworden, omdat vrijwilligers te veel diensten moeten draaien en zij soms ingrijpende dingen meemaken. Dat zegt voorzitter Konrad Savy van de DAN.
  2. WIJCHEN/ ARNHEM - De rechtbank in Arnhem heeft een 52-jarige Wijchenaar tot twee jaar cel veroordeeld voor de overval op een cafetaria in zijn woonplaats. De man bedreigde twee snackbarmedewerkers met een alarmpistool. Omdat hij werd herkend als vaste klant, kon de politie hem al snel inrekenen.
  3. Een kaasje uit Tricht bij de borrel? Burens ijs als afsluiter in een Tiels restaurant? Als het aan Platteland Rivierenland ligt, gebeurt het veel vaker.
  4. MAAS EN WAAL - Het terugdringen van het aantal bijstandsgerechtigden is afgelopen jaar vooral in West Maas en Waal behoorlijk gelukt. Ook Druten haalde nog een aardig resultaat; Beuningen en Wijchen bleven daarentegen achter. Voor sommige gemeenten een stevige kostenpost, omdat er soms meer geld bij moet dan vanuit de rijksoverheid wordt ontvangen.
  5. WIJCHEN - De Wijchense zorgorganisatie Waalzorg is boos over het afketsen van de aankoop van de voormalige Antoniusschool in Alverna. De gemeente Wijchen, eigenaar van het complex, ziet na jaren van praten toch niets in de vestiging van ruim 50 wooneenheden voor mensen met een verstandelijke beperking.