Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. BENEDEN-LEEUWEN - Op de oude plek van basisschool De Wijzer in Beneden-Leeuwen komt een wooncomplex voor jonge mensen met autisme. Het huidige gebouw aan de Heideakkerweg wordt gesloopt om plaats te maken voor een beschermde woongroep van ongeveer twintig personen.
  2. BOVEN-LEEUWEN - In een opslagloods aan de Van Heemstraweg in Boven-Leeuwen is in de nacht van dinsdag op woensdag brand ontstaan.
  3. MALDEN / WIJCHEN - Zo’n 260 historische heggen en 60 houtwallen van soms honderden jaren oud. Dat is het resultaat van een uitgebreide inventarisatie in de gemeenten Heumen en Wijchen.
  4. NIJMEGEN - Pure onoplettendheid van een vrachtwagenchauffeur die in volle vaart achterop stilstaand verkeer knalde. Dat is volgens transport-ondernemer Robèrt Weijs uit Elst de oorzaak van het zeer ernstige, dodelijke ongeluk dinsdagochtend op de A73.
  5. De A73 bij de afslag Wijchen is aan het einde van de avondspits door Rijkswaterstaat vrijgegeven voor verkeer. Verkeer in noordelijke richting kan weer over de snelweg. Die was afgesloten vanwege het dodelijke ongeval dat dinsdagochtend rond 10.00 uur gebeurde.