Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. WIJCHEN - Het cameratoezicht bij het treinstation van Wijchen lijkt een groot succes. Het aantal gestolen fietsen was er de afgelopen drie jaar maar een fractie van de stijgende diefstalcijfers in de jaren daarvóór. Cameratoezicht wordt daarom nu permanent.
  2. Is het je vandaag niet gelukt al het nieuws te volgen? Geen probleem, De Gelderlander zet elke dag het belangrijkste nieuws van de dag op een rij. Dit is het belangrijkste nieuws van maandag 19 oktober.
  3. WIJCHEN - Een enorme uitschuifbare kraan, een drijvende bak, een man in een waterpak. De plaatsing van twee kunstwerken bij kasteel Wijchen was maandag geen alledaags klusje. De kunstwerken ‘Samen verder’ en ‘Vrijheid’ staan nu dan ook midden in het water van de slotgracht van het kasteel.
  4. MOLENHOEK - Officieel is het Molenhoeks Makkie van de kalender gehaald. Tóch gaat de elfde editie van het hardloopevenement wél door. Sterker nog: de ‘Zevenheuvelenloop-generale’ kan dit jaar niet op één, maar op zes dagen achter elkaar gelopen worden.
  5. NIJMEGEN - Grote delen van Nederland zitten op slot, maar hotels mogen openblijven. Toch maken uitbaters zich zorgen: het aantal overnachters daalt.