Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. BENEDEN-LEEUWEN - Maas en Walers uit diverse landen en zijn vandaag bij Ons Huukske in Beneden-Leeuwen bijeen op een eigen Multiculturele Markt. De markt, waar iedereen welkom is, is een initiatief van het Platform Gehandicapten West Maas en Waal.
  2. WIJCHEN - Het aantal woningen dat in de regio Maas en Waal te koop staat, is in de eerste drie maanden van dit jaar weer wat verder afgenomen. Alleen in Wijchen nam het huizenaanbod - na eveneens jaren van daling - iets toe.
  3. WIJCHEN - Wat heeft een cactus in een snikhete woestijn te maken met het blussen van een brand? In de wereld van brandexpert Ton de Haas alles. Brandbeveiligingsbedrijf Berki in Wijchen maakt furore met een nieuw type blusschuim, dat vuur razendsnel koelt en dooft.
  4. WINSSEN - Met muziek van feestdeejays Miss BontBeats en Puinhoop Kollektiv maakte het jaarlijkse festival Waanzinnig Winssen vrijdagavond een comeback op het Admiraal Van Ghentplein in Winssen.
  5. BEUNINGEN - De brandweer komt in drie van de vier Maas en Waalse gemeenten vaker te laat dan op tijd bij noodoproepen. Althans, als gerekend wordt met de zeer strikte opkomst- en aanrijtijden. Alleen de drie korpsen in West Maas en Waal zijn in drie van de vier gevallen op tijd.