Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. DRUTEN - De hele gemeente Druten krijgt glasvezel, ook het dorp Druten. Ook voor de grootste kern is op het nippertje genoeg belangstelling geregistreerd.
  2. Het is warm in Nederland. De hitte die al sinds donderdag over het land trekt, blijft aanhouden. Ook dit weekend wordt het weer bloedheet. Vanaf zaterdag is er daarom ook sprake van code oranje in Gelderland.
  3. REGIO - Zoek je de koelte op aan de waterkant of in het park, dat kom je al snel in de drukte terecht. Wil je mensenmassa's vermijden, dan kun je beter de hitte opzoeken. Want daar zie je geen kip. Wij maakten een rondje door de regio en hielden de thermometer vol in de zon, voor een vergelijkend onderzoekje. We kregen het er warm van. En dat terwijl de heetste dagen toen nog moesten komen.
  4. WEURT - De wijde regio schrok donderdagavond van een enorme rookpluim boven afvalverwerker ARN in Weurt. Brandende matrassen blijken de boosdoeners.
  5. DRUTEN - Voedselbanken Nederland is enthousiast over een online bestelservice die de Voedselbank in Druten onlangs is gestart. Voor zover bekend is ‘Druten’ de eerste voedselbank in Nederland die zijn klanten online zelf wekelijks hulppakketten laat samenstellen. Al zeker 40 gezinnen doen dat ook.