Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

t' Trefpunt is GESLOTEN

van 23 december 2019 t/m 1 januari 2020

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. BEUNINGEN - De politie is dinsdag vanwege een lopend onderzoek een woning in Beuningen en een loods in Nijmegen binnengevallen. Agenten vonden onder meer grote hoeveelheden drugs, een vuurwapen, vuurwerkbom en contant geld.
  2. WIJCHEN - Waarschijnlijk pas volgende maand wordt er meer duidelijk over de komst van een nieuwe school in Wijchen. Uiterlijk dan besluit het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap of dat zogenoemde leer- en ontwikkelcentrum wordt opgenomen in het ‘plan van scholen’.
  3. NIJMEGEN - Door slecht weer (code rood tijdens de laatste editie) en een nieuwe opzet die nog niet loopt als gehoopt, staat festival Music Meeting er financieel slecht voor. Het stadsbestuur wil dit jaar 35.000 extra subsidie geven zodat het festival in 2020 met een schone lei begint.
  4. HERNEN - Boerenzoon Ger Pekel (58) uit Hernen is al sinds hij een klein jongetje was, gefascineerd door hout. ,,Naast onze ouderlijke boerderij kwam een kunstenaar wonen, Ole Langenhorst, een beeldhouwer in hout. Hij was een vreemde eend in de bijt. Deed aan biologisch-dynamische landbouw. Wij waren gewone boeren.”
  5. WIJCHEN/OVERASSELT - Onbekenden hebben in de Hatertse en Overasseltse Vennen een zeldzaam wagengraf uit de ijzertijd gevonden. De vondst van de archeologische schat, in de omgeving van St. Walrick bij Overasselt, werd al zo'n anderhalf jaar geleden gedaan, maar er is om onbekende reden geen ruchtbaarheid aan gegeven.